Concertagenda Het Bruggenhuis (onder voorbehoud wijzigingen)

Zomersessies en Lionel Beuvens inviteert: vrije bijdrage

CarmaMuseDonderdag 20 juni - 20:30u.

Line-up

3166711407876603293.jpeg

Back to Belgium ? but with some Portugese vibes: FREE ENTRANCE David Van Ransbeek is onze violist en Carmen Man onze founder en pianiste. We gaan er zeker een mooie avond van maken en kijk er al erg naar uit! Vanessa Almeida

Zomersessies 2024Van 28/06 tot en met 30/08

Line-up

Zomersessies 24-2.jpg

Iedere vrijdag vanaf eind juni tot einde augustus kunt u genieten van live muziek in open lucht bij de zomerbar van 't Bruggenhuis. Gipsy Jazz, blues, folk, pop en wereldmuziek. Bij slecht weer gaan de concerten binnen door. Altijd met vrije bijdrage voor de muziek.

Zomersessies bij 't BruggenhuisVan vrijdag 28/06 t/m 30/08

Line-up

zomersessies 2024 - 4.jpg

Iedere vrijdag live muziek in open lucht bij onze zomerbar. Cocktails, betere bieren en snacks zorgen voor een sfeer die wat doet denken aan een heel gezellig klein festivalletje. Bij bar slecht weer gaan de optredens binnen door, altijd met vrije bijdrage voor de muzikanten.

Bekijk Live Concert via YouTube filmpje

Rony Verbiest Trio, 22 november 2018.

Bluesette met trio Rony Verbiest Bekijk dit event op fb >>

Maandelijks Jazz concerten

Wij bieden in voor- en najaar maandelijks concerten met veel jazz, maar ook wereldmuziek en klassieke muziek komen aan bod. Tijdens de zomermaanden doen wij regelmatig zomersessies. Elke maand valt er wel iets te beleven in het Bruggenhuis. Volg ons op onze facebook pagina.

Jazz is vrije muziek, is levende muziek, is puur avontuur... Jazz staat bovendien open voor muziek uit alle windstreken, is soms stormachtig, soms windstil, het kan alle kanten opgaan. Daarom bestaan er misschien wel meer dan 1000 soorten jazz. Jazz is allang niet meer in een hokje te vangen. Maar iedere jazzmuzikant is op zoek naar schoonheid, naar ontroering, ieder op zijn eigen manier. Het Bruggenhuis probeert hun pad te volgen, van jong talent tot de gevestigde waarden, langs alle kruispunten van de muziek. Een ding staat vast: muziek en vooral jazzmuziek moet je live kunnen beleven en het Bruggenhuis biedt daarvoor een unieke intieme sfeer, geliefd bij de muzikanten en door het publiek...

Nieuwsbrief Het Bruggenhuis

Voor meer nieuws over concerten en andere info over taverne en jazzcafé Het Bruggenhuis.
privacybeleid